Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/www/zupa-kravarsko.com/defines.php(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 183
Slavlje zaštitnika kapele u domu Oaza Ključić Brdo - Župa Kravarsko | Župa Uzvišenja Svetog Križa
Utorak, 25 Listopad 2016 16:48

Slavlje zaštitnika kapele u domu Oaza Ključić Brdo

Dana 22.listopada veselo smo se okupili u kapeli na Ključić Brdu u sklopu doma Oaza za starije i nemoćne i proslavili nebeskog zaštitnika sv. Ivana Pavla II. Na Misi osim korisnika doma bili su prisutni mnogi župljani župe, obitelji korisnika i dragi gosti. Misno slavlje započelo je u 11 sati koje je predvodio naš domaći župnik. Okupljene je na početku sve pozdravio i predstavio ukratko lik sveca kojega slavimo. U propovijedi se nastavio njegovim životom, ali isto tako i pastoralnim pohodom u našu domovinu. Istaknuo je da je danas jedan od najvećih problema što više ne molimo jedni za druge već nažalost više proklinjemo. Naš svetac kojega slavimo kod svakog pastoralnog pohoda blagoslivljao je našu zemlju i hrvatski narod koji ovdje živi i stoga nam već u tome treba biti veliki primjer. Nadalje se spomenuo i liturgijska čitanja koja su se čitala toga dana.

 

Na misi su svojim pjevanjem uzveličali glazbeni sastav Emanueli iz Velike Gorice. Nakon Euharistijskog druženja slavlje se nastavilo u dnevnom boravku doma uz prigodan program i zakusku.