Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/www/zupa-kravarsko.com/defines.php(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 183
Posjet doma Oborovo - Župa Kravarsko | Župa Uzvišenja Svetog Križa
Utorak, 06 Prosinac 2016 17:18

Posjet doma Oborovo

Kako se bliže radosni božićni blagdani, ponovno smo i ove godine pokrenuli akciju, kako bi razveselili djecu i mlade u kući Sv. Vinka Paulskog, Oborovo. Uz glavnu inicijativu župnika prikupljali smo hranu, prije svega čokolino, gris, čajeve, slatkiše i sve ostalo što djecu najviše može razveseliti. Župljani su svoje darove mogli donositi tokom četiri nedjelja i ostavljati kod kipa sv. Antuna u crkvi ili u kapelama. Akciji se odazvao veliki broj župljana, ali isto tako odazvali su se i ovogodišnji krizmanici.

U ponedjeljak 05.prosinca, dan uoči sv. Nikole nas nekolicina, zajedno sa krizmanicima popodne smo se uputili u Oborovo. Tamo su nas dočekali radosna i vesela srca. Najprije su nas pozdravili, a zatim smo pogledali kratki program koji su imali za nas. Druženje se kroz to popodne nastavili, bilo je i suza i radosti, ali ono što je najbitnije srca su se napunila, a djeca s radošću očekuju naš ponovni dolazak do njih.

Hvala svim župljanima koji su pomogli i time smo pokazali kako imamo veliko srce.