Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/www/zupa-kravarsko.com/defines.php(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 183
Misno slavlje u Donjem Hruševcu - Župa Kravarsko | Župa Uzvišenja Svetog Križa
Subota, 27 Rujan 2014 00:00

Misno slavlje u Donjem Hruševcu


Klub umirovljenih školnika, povodom Međunarodnog dana učitelja 5. listopada, sada već tradicionalno okuplja svoje članove na susret sa živom školom, ali i sa živom Crkvom. Ove godine domaćini su nam kolegice i kolege OŠ Slavka Kolara u Kravarskom i PŠ Donji Hruševec.

       

           

           Naše zajedničko druženje, u petak 26. rujna, započeli smo svetom Misom u kapeli sv. Ivana Krstitelja u Donjem Hruševcu s početkom u 11 sati, koju je predvodio domaći župnik vlč. Ivan Kljunić.

 Ovom svetom misom zadušnicom prisjetili smo se svih naših dragih kolega i kolegica, kao i svim djelatnika škola koji više nisu sa nama. Kao što je rekao gospodin Stjepan Šipušić na početku kada nas je predstavljao: „ Danas ih s našim župnikom, unosimo u ovu svetu misnu žrtvu molitvom, a svojim sjećanjima na njih želimo reći da oni i dalje žive po svojim djelima i po dobroti srca“.

Ovo je peto takvo okupljanje Kluba umirovljenih školnika. Kroz ovakve susrete i okupljanja, sjećanja na drage osobe neće nikad izblijedjeti, nego vječno živjeti u radosti.